Agytréning - Agyteljesítmény növelése 

a TIIS - A belső átalakulás iskolájától: 

Egy minden életkorban elvégezhető, egyszerű gyakorlat, amelyhez naponta 2 perc is elegendő!

Ez a technika egy újszerű „energia terápia”, mely a fül akupunktúrás pontjai segítségével feltölti az agyat friss energiával, valamint harmonizálja a jobb és bal agyféltekét. Az előadás bemutatja e speciális gyakorlat működésének energetikai alapjait, az agyféltekék funkcióit, és a tudományos (klinikai) vizsgálatok eredményeit a gyakorlat hatásáról.

A módszer elősegítheti:

  • a memória-, a tanulási-, és a koncentrációs képesség fokozását (figyelem zavaros, nehezen kezelhető, és magatartás zavaros gyermekeknél is)
  • kiegyensúlyozottság és nyugalom kialakítását
  • az agyféltekék működésének összehangolását és kiegyensúlyozását
  • az intelligencia (IQ) fokozását
  • a nemi éréssel összefüggő problémák megoldását
  • a betegségek megelőzését
  • stressz negatív hatásainak kiküszöbölését

Kiknek ajánljuk?

módszer kiválóan alkalmas arra, hogy a pedagógusok az osztályukban (szülők otthon alkalmazva) hozzájáruljanak a gyermekek képességeinek, és tanulmányi eredményük javulásához. Természetesen felnőtteknél is ezek a kedvező hatások érhetők el, így számukra is ideális a módszer használata.

Fejlesztő pedagógusok, autista és sérült gyermekekkel foglalkozók számára nélkülözhetetlen eszköz ez az egyszerű gyakorlat.

Tanfolyami időpontok és helyszínek:

 

Időpontok Helyszín

2020. május 3. 

Online - Távoktatás

 

A tanfolyam időtartam:  3, 5 óra óra

Tandíj: 12.000 Ft

Részvételi feltétel: bárki részt vehet a tanfolyamon (gyermekeknél a javasolt min. korhatár: 14 év)

Jelentkezés: Előzetes helyfoglalás szükséges a pranatanar@gmail.com email címen, vagy a +36/70-331-2806 telefonszámon.

Budapesti tanfolyam helyszíne:

 

 

Szuper agy tanfolyam után…

"Szuper agyas napló" egy magyar sztori

kezdete 2010...

A Super Agy Jógát először saját magam miatt végeztem el.

Aztán otthon a nagyobbik fiammal is elkezdtük, aki áprilisban tölti a hatot, és idegrendszeri éretlenséget látnak (láttak) rajta a gyógytornászok
Sokszor volt nyűgös, ha valami nem sikerült, gyakran sírt, könnyen elkeseredett
Dícsérik a képességei miatt, de a lelki problémák miatt nem vagy csak nehezen tudott kibontakozni
Az éjszakák sem teltek nyugodtan, mert szinte minden hajnalban felsírt, vagy átköltözött a mi ágyunkba.

Kb. január eleje óta velem és az időközben bekapcsolódott párommal együtt csináljuk a gyakorlatot
Az iskolaelőkészítőről a fejlesztőpedagógus olyan szintű fejlődésről számol be, ami egy “átlagos” gyerek fejlődését messze meghaladja. Az óvódában az óvónő legutóbb azért dícsérte meg a fiamat, hogy szól, ha valamelyik gyakorlatot nem tudja megcsinálni. (Hiszti, sírás, elvonulás helyett!). 
Remélem, ez a javulás csak tovább folytatódik.

2 kisebb gyerekünk is van Andris mellett, így gyakran azt érzeztem, hogy nem tudok elég időt fordítani , pedig kellene. Lassan iskolakezdés, és az óvódából és az alapítványtól is olyan visszajelzéseket kaptunk, hogy forszíroznunk kellene az itthoni foglalkozásokat. Ez bizony nem egyszerű, de ezzel a módszerrel ragyogóan alakulnak a dolgaink. Úgy érzem, hogy a szűkös időbeosztás ellenére olyan gyakorlatot csinálunk Andrissal, ami nem gyszerűen kézügyességet vagy “nagymozgást” fejleszt, hanem a fejét, és ezzel együtt a lelkét teszi rendbe, lelki kiegyensúlyozottságot ad, és szerintem ez a legfontosabb!!!! 
Hasonló sok sikert kívánok mindazoknak, akik eljönnek megtanulni a módszert!

 

2011. október 19.: …..Andris fiammal, akivel annak idején csináltuk egy darabig a szuper agy jógát (tudom, már más a neve), idén szeptemberben kezdte el az iskolát. Sajnos egy elég hosszú időszak telt el a guggolós gyakorlatok nélkül, így ősszel a régi aggyal láttunk neki a tanévkezdésnek. Persze a tanító néniknek nem kellett sok idő, hogy javasoljanak valami olyan fejlesztő tornát (az iskolában a Delegato tornát végzik). ahol rendbe teszik a két agyfélteke működését.

Andrissal ezen felbuzdulva elkezdtük újra a nálatok tanult okosító tornát. Elhatároztam, hogy hetente beszámolok Nektek arról, milyen új pozitív változásokat tapasztalok.

Egyelőre 10 guggolásnál járunk, és hétfőnként növeljük a számot. Szerintem legközelebb hétvégén vagy jövő hét elején küldöm az első beszámolókat, mert már most van javulás…..

 

…Andris hisztijei egyre ritkábbak. Korábban gyakran előfordult, hogy ha az erőfeszítéseit nem koronázta az elvárt siker, torkaszakadtából (szó szerint) üvöltött. Most ez egyre ritkább, dühösnek dühös, de nincs a 10-15 percen keresztül tartó bömbölés. A házi feladatát kisebb noszogatás után elővette, végigcsinálta. Az egyik, már elkészült feladatát vacsora előtt újra elővette, maga mellé ültetett, és lelkesen elismételte.

 Ezt még figyelem nála: korábban gumicukor-hegyeket fogyasztott el, most nincs az az eszeveszett kutatás dugicukrokért.

 Ezen a héten kezdtük a 11 guggolást, jövő héten újra jelentkezem….

2011. október 24.:…..Nekem egyébként még az is csodálatos ebben a módszerben, hogy már ilyen rövid idő alatt jelentkeznek a javulás jegyei. Még csak néhány hete kezdtük el, és sokkal gördülékenyebb minden!!!! Szerintem ha egy nehéz időszakban felcsillan a javulás reménye, ebbe az ember nagyon erősen kapaszkodik, és még nagyobb lelkesedéssel csinálja.

 Andris egyébként eszik húst, de most a korábbiakkal ellentétben reggel és este is guggolunk. Én is, és a párom is együtt csináljuk a gyakorlatokat.

 2011. december  13. ...Andris 100%-os matekfelmérőt írt!!! Ahogy megnéztem, nem a feladatok voltak nehezek, hanem az, hogy végig oda tudott koncentrálni, és nem csúszott el semmilyen apró bakin. Az olvasás felmérője 80%-os lett, ami szintén csúcs eddig. Továbbra is folytatjuk a gyakorlatokat reggel és este is.

 

sz zsuzsi