5D2A2469-Edit

Pranic Energy Healing - Prána energia 1. szint 

A leggyengédebb és leghatásosabb - ismert - csakra tisztító technikák Magyarországon is!

Legközelebbi időpontok:  Balassagyarmat- október 8-9.  Vác - október 22-23. Győr- november 5-6.  Budapest- november 19-20. 

NAMASTE !

Az ember létezésének célja: a fizikai, az érzelmi, a mentális és a spirituális fejlődés. Szeretettel várunk iskolánkba, ha:

- keresed az utad... és vágysz a tudásra

- testi-lelki problémától szenvedsz és javítani szeretnél az egészségi állapotodon vagy személyes kapcsolataidon

- több energiára van szükséged vagy/és kíváncsi vagy az energiák világára

- nyitott vagy a világ rejtett és titkos dolgai iránt  

- testi, lelki, szellemi tisztulásra vágysz

- érdekel a tudatos teremtés

- érdekel az energiavédelem, lakás  - munkahely energetikai tisztítása

- érdekelnek a meditációk, a tisztánérzékelés, tisztánlátás. 

Minden emberi lény, kivétel nélkül a fejlődés utáni olthatatlan vággyal a szívében született. Számtalan iskola létezik, de egyik sem tudja a tanítások teljes értékét lefedni. Ezt mi sem ígérjük, azt viszont igen, hogy az energiák világába magas szinten kaphatsz betekintést.  


MIÉRT ÉRDEMES TISZTÁBAN LENNED AZ ENERGIÁK VILÁGÁVAL?

Ha megérted az energiatest működését, bármilyen helyzetben (betegség, stressz...) helyre is fogod tudni állítani azt, így a következmény a jó egészség , vitalitás és harmónia lesz. Képes leszel aktiválni tested öngyógyító folyamatait egyszerűen és gyorsan, káros mellékhatásoktól mentesen.

És...

...mert bármit csinálj, bármilyen energia módszert gyakorolsz, fokozza annak hatását...  

... mert a felemelkedés csakis akkor lehetséges, ha tiszta energiatesttel rendelkezel... 

... és mert energiák működtetik a kapcsolatainkat, és életünk minden területet...  

A tudás, a megértés a legnagyobb áldás a kezedben, amellyel megajándékozhatod az életedet! Ráadásul olyan időket élünk, amikor létkérdés, hogy segíteni tudj magadnak...


Az 1. tanfolyamon oktatott témák:

- Az energiatest felépítése, az ENERGIA INFORMÁCIÓS MEZŐ/AURA, a 11 nagyobb és több kisebb ENERGIAKÖZPONT (akupunktúrás pont) elhelyezkedése, működése, feladata. (Mert most már lépjünk túl a 7 csakra rendszerén!)

- Hogyan alakulnak ki a testi-lelki elváltozások.

- Hogyan lehetséges a finomenergiatestek kezelésével az öngyógyító folyamatokat felerősíteni és jobb közérzetet teremteni.

- Az energiatest részeinek érzékelése: TISZTÁNÉRZÉKELÉS FEJLESZTÉSE.

- TISZTÍTÁSI TECHNIKÁK, melyekkel eltávolítható az energiatestből, az energiaközpontokból, és a nadikból az elhasznált, feltorlódott energiát. 

- ENERGIA ÁTADÁSA ENERGIAKÖZPONTOKON KERESZTÜL, ÉRINTÉS NÉLKÜL.

- Az energia áramlás fokozása, amely 50-70%-al gyorsítja a test öngyógyító folyamatait.

- PRÁNA ÉGZÉS, amellyel L növelhetjük energiaszintünket.

- KÖVETKEZMÉNYEK/KARMA törvénye

- SZEMÉLYISÉGFEJLESZTÉS

- Közérzetjavító PRÁNA ÖNKEZELÉS, és energiaküldés /energiaharmonizálás távolból

- SZERETET ÉS BÉKE meditáció    

 MÁR AZ ELSŐ TANFOLYAM ELVÉGZÉSE SORÁN MEGISMERKEDHETSZ AZ ENERGIATEST HELYREÁLLÍTÁSÁVAL: ÖNMAGADON ÉS MÁSOKON (akár személyes találkozás nélkül is).


Időtartam: 2 nap (9.00-16.30)

Részvételi díj: 46.000 Ft 

Telefon: 06-70/331-2806 és a 06-30/199-2534

E-mail: pranatanar@gmail.com 

(Ha néhány órán belül nem kapsz választ a leveledre, kérlek jelezz nekünk telefonon is!) Jelentkezési határidő: lehetőség szerint a képzés előtt 2-3 héttel.


Elmélkedés az energiáról...

Biztosan nem szeretnéd, hogy a legelejéről kezdjük, például...: mi a prána szó jelentése, módszer eredete, stb… Ezek már majdnem mindenki számára ismert és egyértelmű fogalmak, mint ahogyan az is, hogy az EMBERnek része egy több rétegű fantasztikusan csodálatos energiatest … 

A modern tanításokból már az is kirajzolódik, hogy ez az energiatest fontosabb és magasabb rendű, mint a fizikai testünk. Minden, a Föld bolygón ma fellelhető modern tanítás/tanító beszél erről az energiatestről, és a Forrás Energiáról (amelynek a Mi energiatest rendszerünk is a szerves része).  

Ők a teljesség igénye nélkül: Choa Kok Sui, Jógi Ramacharaka, Barbara Brennan, Eckhart Tolle, Abraham-Hicks, Louise L. Hay, Deepak Chopra, Müller Péter, Kryon, a Plejádok, a Hathorok fényküldöttei, és még hosszan sorolhatnánk… 

Mindannyian felhívják a figyelmet arra, hogy hívják az energiánk, - gondolataink, érzelmeink, cselekedeteink… hatására - nem áramlik akadálytalanul, az okozza a fizikai testünkben és az élet egyéb területein is. Az energia tudatos áramoltatása abban is a segítségünkre lehet, hogy tökéletesen kiteljesedjünk, és megvalósítsuk az álmainkat... 

Szeretnél Te is ezek közé a felvilágosult emberek közé tartozni, akik elkezdik tisztán látni a helyzetüket… akadályoktól mentesen áramoltatják az energiát az életük minden területén?

... Megismerkedni az energiák és az energiatest természetével…, lehetőségeket és eszközöket kapni a hibák kijavítására...? Ha igen, akkor gyere el, és ismerkedj meg a módszerekkel, amit az „energiák mesterei dolgoztak ki és állították embertársaik szolgálatába.  

Elég kíváncsi és nyitott vagy, úgy nagy szeretettel várunk közénk! Ismerkedj meg Te is az energiák csodálatos világával!  

KEZDD EL TUDATOSAN HASZNÁLNI EZT A MINDENT ÁTHATÓ ÉLETERŐT AZ ÉLETED MINDEN TERÜLETÉN.

Jelentkezés