Három nap a teljes átalakulás jegyében.
ENERGETIZÁLÓ TÁBOR - LUXUS A TESTNEK ÉS LÉLEKNEK... 
azért, hogy visszatalálj belső erődhöz és vidám TERMÉSZETedhez!

Ezzel az elvonulással megújulást ajánlunk testednek és lelkednek, mindezt egy wellness hotel kényeztető kényelmében 2022. október 16-17-18-án Tápiószecsőn.


testünket a meleg gyógyvízzel, finom ételekkel, mozgással és pihenéssel kényeztetjük majd, a lelkünket pedig szellemi jógával... vagyis felemelő spirituális tanításokkal. Betekinthetsz és kipróbálhatod magad a "PRÁNA-energiák világában" és olyan hatékony energiatechnikákkal gazdagodhatsz, amelyeket a mindennapi életedben - főleg a döntéshozatali folyamataidban - hasznosíthatsz.


Relaxációs, meditációs technikákkal is dolgozunk majd azon, hogy megszabadulhass a stressztől és feltöltődve indulj vissza a megszokott életedbe... Persze ez így nem teljesen igaz... mert hiszen magaddal viszed majd a jó energiádat és belső békédet. A család egy új és türelmes anyukát, apukát, a munkahelyed pedig egy vidám, energikus és aktív kollégát kap vissza.

A lelked mellett figyelmet fordítunk majd testedre is. Fizikai közérzeted javításáról Rottenbacher Mónika tréner fog gondoskodni, aki könnyed nyújtó, átmozgató gerinctornával vár majd benneteket.


Helyszínünk, a Hotel Vesta egy Budapesthez közeli, a világ zajától mégis távoli wellness hotel Tápiószecsőn, ahol 2 ágyas szobákkal és svédasztalos (minden igényt kielégítő) teljes ellátással várunk!


Részvételi díj: (3 nap, 2 éjszaka, teljes ellátással - 6 étkezéssel)
Korai jelentkezéssel (2022. szeptember 18-ig) 69.000 Ft
Ezt követően 78.000 Ft.
A részvételhez semmilyen előtanulmány, vagy képzettség, illetve oltási igazolvány NEM SZÜKSÉGES!

A tábor szellemi tanításai között szerepel egy (TIIS) jogvédett képzés, amely az árban benne van: https://pranaiskola.hu/finomenergia-erzekelese-energia-iskola/
E tanításról nemzetközi oklevelet is kapsz.

(Azok a résztvevők, akik ezzel az ismerettel már rendelkeznek: külön foglalkozásokon gyakorlást és továbbfejlődési lehetőséget biztosítunk.)


Oktatók, táborvezetők: Diósiné Aradi Zita és Diósi Szilárd licences "Pranic Energy Healing - Prána Energia Gyógyítás" oktatók.
Jelentkezésedet, érdeklődésedet a pranatanar@gmail.com címre várjuk. Válaszlevelünkben elküldjük a számlaszámot, és mindent, amit a programról tudni szeretnél. Figyelem! Összesen 12 fő jelentkezését tudjuk fogadni!

Ha pihenésből, elvonulásból és a tanításokból is a minőséget választanád... Akkor téged várunk!

___________________________________________

ELŐADÁS: VÁCON

XXI. század ENERGIÁI…  A FÉLTVE ŐRZÖTT ŐSI TITOK címmel egy előadásra hívunk és várunk: 2022. szeptember 24-én 17:00 és 19:00 óra között Vácon a Body & Mind Stúdióban /Ady Endre sétány 8./!

Ne lépjünk túl azon, hogy van egy személyes terünk, amelyben meglehetősen sok energiaközpont (nem csak 7) dolgozik azon, hogy a testi folyamataid olyanok legyenek, amilyet most tapasztalsz… Nézzük meg azt is, hogy mindez hogyan hat az
- érzelmeidre, hangulatodra,
- lelki fejlődésedre,
- vágyaidra… azok megvalósulására. (Jön a titok, amely kimaradt a TITOKBÓL!?)

Miért olyan problémásak a kapcsolataink?
Tudunk (és kell-e) védekezni mások felénk kivetített rossz energiáitól?
A sok érdekes téma mellett bepillantást adunk abba az újfajta energiaterápiás módszerbe /”Pranic Energy Healing – Prána Energia Gyógyítás”/, amely egyedülállóan hatékony mélytisztító és blokkoldó hatása révén pozitív hatást gyakorolhat a testedre, érzelmeidre, kapcsolataidra, az egész életedre és a lelkedre.
Beszélgethetünk arról is, hogy hogyan néz ki a modern JÓGI képzés... és még nagyon sok más érdekes témával várunk benneteket! 

Megtudhatod azt is, hogy mi az energetikai oka annak, hogy a mai kor emberének olyan nehéz meditálnia. Az energia nagymesterének tartott Choa Kok Sui tanításán keresztül pedig kipróbáljuk a jól működő, és energetikailag is aktiváló meditációs formulát.

Ingyenes részvétel mellett sok szeretettel VÁRUNK TÉGED IS, hogy megtapasztalhasd az energiák csodálatos világát. 

Diósiné Aradi Zita és Diósi Szilárd energiagyógyász – oktatók

Bejelentkezés azonban szükséges: a pranatanar@gmail.com email címen.