Három nap a teljes átalakulás jegyében.
ENERGETIZÁLÓ PRÁNA TÁBOR - LUXUS A TESTNEK ÉS LÉLEKNEK... 
azért, hogy visszatalálj belső erődhöz és vidám TERMÉSZETedhez!

Ezzel az elvonulással megújulást ajánlunk testednek és lelkednek, mindezt egy wellness hotel kényeztető kényelmében 2022. április 29-30-1.-én Tápiószecsőn.


testünket a meleg gyógyvízzel, finom ételekkel és pihenéssel kényeztetjük majd, a lelkünket pedig szellemi jógával... vagyis felemelő spirituális tanításokkal.Betekinthetsz a "PRÁNA-energiák világába" és olyan hatékony energia technikákkal gazdagodhatsz, amelyeket a mindennapi életedben - főleg a döntéshozatali folyamataidban - hasznosíthatsz majd.
Természetesen relaxációs, meditációs technikákkal is dolgozunk majd azon, hogy megszabadulhass a stressztől és feltöltődve indulj vissza a megszokott életedbe...Persze ez így nem teljesen igaz... mert hiszen magaddal viszed majd a jó energiádat, belső békédet, így a környezeted is átváltozik majd. A család egy új és türelmes anyukát, apukát, a munkahelyed egy vidám, energikus és aktív kollégát kap vissza.


Helyszínünk, a Hotel Vesta egy Budapesthez közeli, a világ zajától mégis távoli wellness hotel Tápiószecsőn,ahol 2 ágyas szobákkal és svédasztalos teljes ellátással várunk!


Részvételi díj: (3 nap, 2 éjszaka, teljes ellátással - 6 étkezéssel)
Korai jelentkezéssel (2022. március 28-ig) 78.000 Ft
Ezt követően 89.000 Ft.
A részvételhez semmilyen előtanulmány, vagy képzettség, illetve oltási igazolvány NEM SZÜKSÉGES!

A tábor szellemi tanításai között szerepel egy (TIIS) jogvédett képzés, amely az árban benne van: https://pranaiskola.hu/finomenergia-erzekelese-energia-iskola/
(E tanításról nemzetközi oklevelet is kapsz.)
Oktatók, táborvezetők: Diósné Aradi Zita és Diósi Szilárd licences "Pranic Energy Healing - Prána Energia Gyógyítás" oktatók.


Jelentkezésedet, érdeklődésedet a paranatanar@gmail.com címre várjuk. Válaszlevelünkben elküldjük a részletes programot, időbeosztást, számlaszámot, és mindent, amit a programról tudni szeretnél.

Ha pihenésből és a tanításokból is a minőséget választanád... Akkor téged várunk!