A jó egészség mágiája  /Nem a TIIS jogvédett tanítása./

Időpont: 2021. június 22. /18:00 -21:00 óra/

A pránikus energia technika kiemelkedő eredményeket mutat az éterikus test harmonizálása és a lélekfejlesztés / önmegvalósítás területén. E módszerrel - személyes tapasztalatunk szerint - a problémák 75-80 %-ban teljes felépülést, vagy jelentős állapot javulást lehet elérni. 
De mindig is foglalkoztatott bennünket, hogy hogyan növelhető ez az arány... és hogyan kapcsolódik mindez az életmódhoz és az elfogyasztott ételekhez?
15 év tapasztalata bebizonyította számunkra, hogy az egészség megőrzésében és visszaszerzésében - az esetek jelentős részében - semmiképpen sem hagyható figyelmen kívül a helyes táplálkozás.
Mindeközben sok olyan betegség és kórkép is felkeltette a figyelmünket, amelyeknél egyáltalán nincs gyógyuló tendencia és amelyek egyre gyakoribbak: pl. pajzsmirigy és hasnyálmirigy elváltozások, fülzúgás, autoimmun folyamatok, sclerosis multiplex, puffadás és gyomorsav problémák, izületi fájdalmak, vastagbél gyulladás, mellékvese kimerülés...
Mi lehet ezeknek az oka? A válasz nagyon meglepő lesz és bár nem a táplálkozással függ össze, de mégis azon keresztül oldható meg.

Főleg a fenti problémákat megcélozva szeretnénk nektek egy olyan táplálkozási megoldást adni, amely - beépítve a mindennapokba - megelőző módszernek is nagyszerű! A képzés mindenki előtt nyitva áll.
Részvételi díja: 12.000 Ft. 

Kedves érdeklődők, szeretettel várunk benneteket! Bízunk benne, hogy e tanítás további fejlődési lehetőséget fog adni számotokra a jó egészség megérzésében, vagy visszaszerzésében!