A jó egészség mágiája   /Nem a TIIS jogvédett tanítása./

Időpont: 2022. július 30-án ( 9:00 -13:00 óra) 

A pránikus energiatechnika kiemelkedő eredményeket mutat az éterikus test harmonizálása és a lélekfejlesztés / önmegvalósítás területén. E módszerrel - személyes tapasztalatunk szerint - a problémák 75-80 %-ban teljes felépülést, vagy nagy állapotú javulást lehet elérni. 
De mindig is foglalkoztatott bennünket, hogy hogyan lehet növelni ezt az arányt... és hogyan kapcsolódik minden az életmódhoz és az elfogyasztott ételekhez?
15 éves tapasztalata bebizonyította, hogy az egészségmegőrzésben és visszaszerzésben - az esetek jelentős részében - így sem hagyható figyelmen kívül a helyes táplálkozás.
Mindeközben sok olyan betegség és kórkép is felkeltette figyelmünket, nincs semmi gyógyuló tendencia és egyre gyakoribbak: pl. pajzsmirigy és hasnyálmirigy elváltozások, fülzúgás, autoimmun folyamatok, sclerosis multiplex, puffadás és gyomorsav problémák, izületi fájdalmak, vastagbél gyulladás, mellékvese kimerülés...
Mi lehet ezeknek az oka? A válasz nagyon meglepő lesz és bár nem a táplálkozással függ össze, de mégis azon keresztül oldható meg.

Főleg a fenti problémákat megcélozva ajánljuk egy olyan táplálkozási megoldást adni, amely - beépítve a mindennapokba - előző módszernek is nagyszerű! A képzés mindenki előtt nyitva áll.
Részvételi díj: 18.000 Ft. 

Kedves érdeklődők, szeretettel várunk benneteket! Bízunk benne, hogy e tanítás további fejlődési lehetőségeket adni számotokra a jó egészség megérzésében, vagy visszaszerzésében!