Áldott ételeink - A jó egészség mágiája

Időpont: 2021. április 11. 9:30-16:00

A pránikus energia technika kiemelkedő eredményeket mutat az éterikus test harmonizálása és a lélekfejlesztés / önmegvalósítás területén. E módszerrel - személyes tapasztalatunk szerint - a problémák 75-80 %-ban teljes felépülést, vagy jelentős állapot javulást lehet elérni. 
De mindig is foglalkoztatott bennünket, hogy hogyan növelhető ez az arány... és hogyan kapcsolódik mindez az életmódhoz és az elfogyasztott ételekhez?
15 év tapasztalata bebizonyította számunkra, hogy az egészség megőrzésében és visszaszerzésében - az esetek jelentős részében - semmiképpen sem hagyható figyelmen kívül a helyes táplálkozás.
Mindeközben sok olyan betegség és kórkép is felkeltette a figyelmünket, amelyeknél egyáltalán nincs gyógyuló tendencia és amelyek egyre gyakoribbak: pl. pajzsmirigy és hasnyálmirigy elváltozások, fülzúgás, autoimmun folyamatok, sclerosis multiplex, puffadás és gyomorsav problémák, izületi fájdalmak, vastagbél gyulladás, mellékvese kimerülés...
Mi lehet ezeknek az oka? A válasz nagyon meglepő lesz és bár nem a táplálkozással függ össze, de mégis azon keresztül oldható meg.

Főleg a fenti problémákat megcélozva szeretnénk nektek egy olyan táplálkozási megoldást adni, amely - beépítve a mindennapokba - megelőző módszernek is nagyszerű! A képzés első része (9:00 és 12:00 óra között) mindenki előtt nyitva áll.
Részvételi díja: 7.000 Ft. 

A képzés második felére kizárólag Prána II. tanítványokat várunk, mert sok olyan, speciális haladó prána technikával is szeretnénk benneteket megismertetni, amely az elmúlt másfél évtized tapasztalatából származik.
Várunk tehát ha a gyógyulás, gyógyítás, egészség terén a teljességre törekszel és szívesen fogadod személyes tapasztalatainkat!

A képzés témái:
Délelőtt: 1. Áldott ételeink – a jó egészség mágiája
Délután: 2. Haladó energiatechnikák (elmélet és gyakorlat)
3. Növények és állatok támogatása pránával

Részvételi díj - haladóknak: 17.000 Ft

Kedves érdeklődők, kedves haladó tanítványok, szeretettel várunk benneteket!
Bízunk benne, hogy e tanítás további fejlődési lehetőséget fog adni számotokra a jó egészség megérzésében, vagy visszaszerzésében!