Lakás, üzlet tisztítása

Üzletvezetés spirituális alapokon 

Vállalkozás energetikai tisztása, fellendítése

A spirituális emberek jellemzően nem az üzleti világban tevékenykednek. Az üzletemberek többnyire nem vizsgálják spirituális szemszögből sikereiket, vagy sikertelenségüket.

Össze lehet hozni egyáltalán ezt a két dolgot, vagyis a sipiritualitást és az üzletet?

Tapasztalatunk szerint igen! Bár az általunk alkalmazott technikákat nem oktatják az egyetemeken -éppen ezért különleges és egyedi-, hatása viszont kétségtelenül lenyűgöző!

Hogy lehetséges ez? (Mert az igazság az, hogy mi nem értünk a cégvezetéshez.)

Ellenben ismerjük azokat az univerzális természeti törvényeket, azokat a spirituális szabályokat, és energetikai törvényszerűségeket, melyek által – a sok éves energiagyógyászati tapasztalatunkkal és tisztánérző képességünk segítségével – képesek  vagyunk arra, hogy megtisztítsuk a munkahelyi légkört, fellendítsük az üzletet, minek következtében növekedni fognak a megrendelések, a munkahelyi hatékonyság, ezáltal pedig a profit.

Ha úgy érzed, hogy profi vezetőként, jól képzett szakemberként már minden tőled telhetőt megtettél a vállalkozásodért, de a jó eredmények elmaradtak… netán kritikus ponthoz érkeztél, akkor… egy kis bátorságra biztatunk. Egy olyan lépésre, amely a jövő üzleti vezetésének alapjait jelentheti. 

Tudjuk, hogy sok zseniális ötlet (vagy műalkotás) csak évtizedekkel később válik széles körben ismertté, elfogadottá… de ha elég bátor vagy, ebből már most is profitálhatsz.

Amit mi nyújtunk:

Munkánk technikai részleteiről sajnos nem beszélhetünk. De megvizsgáljuk például (csakis energetikailag) a befektetők, a partnerek, a vezetők, az alkalmazottak felől érkező energiákat… Képesek-e hozzájárulni a cég sikeréhez? Vagy éppen az ő hozzáállásuk szabotálja, akadályozza a kívánt eredmények elérését? Kire lehet közülük számítani, vagy kikre biztosan nem.

Munkánk veled és a rendelkezésünkre bocsátott adatok tekintetében is… természetesen bizalmas! És szokatlan módon, de Mi fogjuk eldönteni, hogy vezetőként Te alkalmas vagy-e arra, hogy ebbe a projektbe közösen belevágjunk. (Csak így garantált a siker!)

Feladatunkat általában 1 hónap alatt végrehajtjuk… és bizonyos helyzetek szinte azonnal, még mások néhány hónapon belül pozitív változásokat mutatnak.

Kérdezheted: hol vannak a referenciáink? 

Valószínűleg te sem fogod nagy dobra verni, hogy milyen módszereket használtál a vállalkozásod fellendítésére. És ezt mások sem teszik meg. Főként, ha mindenki számára ismert emberekről van szó. 

Így a megbízással, együttműködéssel kapcsolatban megérzéseidre hagyatkozunk, és a személyes találkozásunk alatti benyomásodra és megértésedre. 

Mit gondolsz? Szeretnél belevágni?

Telefon: 06-70/331-2806 és a 06-30/199-2534 

Email: pranatanar@gmail.com