SZEMÉLYES INSPIRÁCIÓ

„Utak nyílnak meg azok előtt, akik tudják hova mennek és elhatározzák, hogy el is jutnak oda!" Házaspárként indultunk útkeresésre évtizedekkel ezelőtt, hogy önmagunknak és családunknak egészségesebb, boldogabb és tartalmasabb életet tudjunk biztosítani. Sokfelé jártunk, sok tanítóval és tanítással megismerkedtünk… Ezek mélyen megalapozták mai tudásunkat, és hozzájárultak ahhoz, hogy az energiák világáról - hosszú évek során - szerezett gyakorlati tapasztalatunkat sikeresen adjuk át a tanfolyamainkon! Gyere, ismerkedj meg Te is az energiák lenyűgöző világával!

Szeretettel várjuk jelentkezésedet!

Zita és Szilárd

Telefon: 0670/331-2806

Email: pranatanar@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/pranatanar

Szeretnénk veled néhány gondolatot megosztani annak érzékeltetésére, hogy miért hasznos elmélyedni a prána energia világában, még akkor is, ha egészséges vagy:

Nem győzzük eleget hangsúlyozni, hogy az energiák milyen fontosak! Energetikai tisztaság nélkül életed dolgai rosszra fordulhatnak, fájdalmak, betegségek kínozhatnak… a meditációs gyakorlatok sem túl sikeresek és a spirituális fejlődés is lassú, akadozó. Nem lehet tehát "megúszni" a finomenergiával és a prána energia gyógyítással szerzett ismeretek MINDEN NAPI alkalmazását. Az energiaterednek rendkívül nagy szüksége van a rendszeres tisztulásra és a feltöltődésre, mert….

"Minél érzékenyebb és lelkileg fejlettebb valaki, annál könnyebben veszi át mások rezgéseit, érzéseit, gondolatait. Éppen az együttérzése miatt! A finomabb lélek védtelenebb…. ez viszont nem veszélytelen. Átvesszük mások félelmeit, rosszkedvét, szomorúságát. Haragban, gyűlöletben, hazugságban, agresszív vagy szorongó emberek légkörében pedig roppant nehéz élni. KIMERÜLTSÉGÜNK OKA gyakran ezekben az "átvételekben" van. Észre sem vesszük és a külvilág pillanatok alatt áthangol." /Müller Péter/