Rólunk

A Prána Energia Gyógyítás előtti életünk roppant átlagosnak is mondhatnánk. Átlagos család, átlagos iskola, átlagos munkahely… majd házasság, család-gyerekek… munka,  és még több munka. Aztán egy betegség… olyan, amire a szokásos orvosi módszerek és gyógyszerek hatástalanok…

Hát valahogy így indult a Mi útkeresésünk: Saját betegséggel kapcsolatban megoldást találni a gyógyíthatatlanra.
Akkor még nem ismertünk alternatív megoldásokat, kizárólag a hagyományos, megszokott terápiákban bíztunk…  eredménytelenül.

De a kellemetlenség, a gyógyulni vágyás sok mindent felülír… Kétségbeesett keresésünk végeredménye lett többek között az Prána Energia Gyógyítás, amivel csupán 2 hét alatt nyomtalanul és végérvényesen eltűnt az a gyógyíthatatlan betegség. Ráadásul öngyógyításban, mindenféle külső segítség bevonása nélkül.
Ez egy szkeptikus számára igazán sokkoló volt és hatalmas felismeréseknek a forrása.

Innen származtatjuk az indulásunkat a természetes gyógymódok és spirituális tanítások irányába.
Hihetetlen lendülettel és tanulni vágyással vetettük bele magunkat Choa Kok Sui Mester Prána tanításaiba, a természetgyógyászatba, szellemgyógyászatba, rediesztéziába, a bioenergiát hasznosító gyógymódok világába. Egy-egy hasznosnak ígérkező tanításért még Európa más országaiba is elutaztunk.

De mégiscsak a számunkra legkedvesebbnél maradtunk… és immár több, mint 15 éve oktatjuk Magyarországon a Prána Energia Gyógyítás módszerét és persze nagy sikerrel alkalmazzuk is.

Ma már egész életünket  – munkánkat és szabadidőnket is – a Prána oktatás, az energia-harmonizáció és a spirituális gyakorlatok teszik ki.
A tanfolyamot követően is folyamatosan támogatjuk a tanítványokat: tanácsokkal, személyes-csoportos konzultációkkal és gyakorlásokkal, meditációkkal, izgalmas programokkal, táborokkal…

Ha szeretnél a tapasztalatunkból, tudásunkból, és bizakodó-lelkesítő energiánkból, vagy az iskola spirituális tanításaiból részesülni, örömmel várunk téged is!
Diósiné Aradi Zita és Diósi Szilárd – TIIS Instruktorok

Rólunk mondták

Elérhetőségeink

E-mail: pranatanar@gmail.com
Telefonszám: +36 70 331 2806 és +36 30 199 2534