Táborok, elvonulások

Három nap a teljes átalakulás jegyében: TAVASZI ÉBREDÉS ENERGETIZÁLÓ TÁBOR – LUXUS A TESTNEK ÉS LÉLEKNEK… azért, hogy te visszatalálj belső erődhöz és vidám természetedhez!

Ezzel az elvonulással megújulást ajánlunk testednek és lelkednek, mindezt egy wellness hotel kényeztető kényelmében 2023. április 16-17-18-án Tápiószecsőn.

testünket a meleg gyógyvízzel, finom ételekkel, mozgással és pihenéssel kényeztetjük majd, a lelkünket pedig szellemi jógával… vagyis felemelő spirituális tanításokkal. Betekinthetsz és kipróbálhatod magad a “PRÁNA-energiák világában” és olyan hatékony energiatechnikákkal gazdagodhatsz, amelyeket a mindennapi életedben – főleg a döntéshozatali folyamataidban – hasznosíthatsz.

Relaxációs, meditációs technikákkal is dolgozunk majd azon, hogy megszabadulhass a stressztől és feltöltődve indulj vissza a megszokott életedbe… Persze ez így nem teljesen igaz… mert hiszen magaddal viszed majd a jó energiádat és belső békédet. A család egy új és türelmes anyukát, apukát, a munkahelyed pedig egy vidám, energikus és aktív kollégát kap vissza.

A lelked mellett figyelmet fordítunk majd testedre is. Fizikai közérzeted javításáról Rottenbacher Mónika tréner fog gondoskodni, aki könnyed nyújtó, átmozgató gerinctornával vár majd benneteket.

Helyszínünk, a Hotel Vesta**** egy Budapesthez közeli, a világ zajától mégis távoli wellness hotel Tápiószecsőn, ahol 2 ágyas szobákkal és svédasztalos (minden igényt kielégítő) teljes ellátással várunk!

Részvételi díj: (3 nap, 2 éjszaka, teljes ellátással – 6 étkezéssel)
Korai jelentkezéssel: 76.000 Ft. (Határidő: 2023. március 15.)
A részvételhez semmilyen előtanulmány, vagy képzettség NEM SZÜKSÉGES!

A tábor szellemi tanításai között szerepel egy (TIIS) jogvédett képzés, amely az árban benne van: https://pranaiskola.hu/finomenergia-erzekelese-energia-iskola/ E tanításról nemzetközi oklevelet is kapsz.

Oktatók, táborvezetők: Diósiné Aradi Zita és Diósi Szilárd licences “Pranic Energy Healing – Prána Energia Gyógyítás” oktatók.
Jelentkezésedet, érdeklődésedet a pranatanar@gmail.com címre várjuk. Válaszlevelünkben elküldjük a számlaszámot, és mindent, amit a programról tudni szeretnél.

Ha pihenésből, elvonulásból és a tanításokból is a minőséget választanád… Akkor téged várunk!

Jelentkezés